Privatlivspolitik

Hvem er vi?

Vores webstedsadresse er: https://sweetspot.me/.

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor indsamler vi dem?

Kontaktformularer

Når du som besøgende udfylder en kontaktformular, siger du ja til at give os oplysninger om dig selv til brug for et bestemt formål. Vi indhenter kun de oplysninger, du selv deler med os i formularen.

Cookies

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Ønsker du ikke, at dine informationer skal lagres i vores cookies eller tredjepartscookies, kan du manuelt går ind og fjerne dine cookies i din browsers privatlivsindstillinger. Du kan læse mere om, hvordan du fjerner cookies i de forskellige browsere lige her. I din browsers privatlivsindstillinger kan du ligeledes så cookies permanent fra, så du afviser at bruge cookies uanset hvilke hjemmesider, du besøger.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at slå cookies fra, mister du visse af vores websites funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Tredjeparts-cookies

Google Analytics

På websitet bruger vi tredjeparts-cookies fra Google Analytics til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Med denne information får vi mulighed for at analysere på vores brugeres adfærd på websitet, og disse data giver os mulighed for at få indsigt i, hvordan vi opsætter vores indhold mest optimalt. Du kan læse mere om Googles cookiepolitik lige her.

LinkedIn

På websitet bruger vi tredjeparts-cookies fra LinkedIn til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Disse data kan bruges til at identificere og definere målgrupper på det sociale medie, så vi kan målrette indhold og annoncer og dermed præsentere vores brugere for så relevante opslag som muligt. Du kan læse mere om LinkedIns cookiepolitik lige her.

Facebook

På websitet bruger vi tredjeparts-cookies fra Facebook til at indsamle data, når du som bruger bevæger dig rundt på vores website. Disse data kan bruges til at identificere og definere målgrupper på det sociale medie, så vi kan målrette indhold og annoncer og dermed præsentere vores brugere for så relevante opslag som muligt. Du kan læse mere om Facebooks cookiepolitik lige her.

Indlejret indhold fra andre websteder

Dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjepartssporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du opretter dig som bruger via vores loginside, gemmer vi også den personlige information du giver os til din brugerprofil f.eks. brugernavn og adgangskode. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Som bruger af vores loginside kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Er der fejl i vores oplysninger om dig, har du ret til at bede os ændre dem, så vi har de rigtige oplysninger på dig. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom.

Anmodning om oplysning, indsigelse, ændring, sletning og andre rettigheder dækket i privatlivspolitikken skal ske skriftligt til SweetSpot.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Procedure for beskyttelse af data

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Cart Item Removed. Undo Have a coupon ?
  • No products in the cart.